Verisure logo
 
nyheter

SOS-alarm uansett hvor du befinner deg

Av
Glenn Støldal
Dame går alene med Guardian app

Med den nye SOS-tjenesten Guardian utvider Verisure nå sin alarmtjeneste til også å gjelde utenfor hjemmet. Via Verisure-appen kan kundene få hjelp fra alarmstasjonen uansett hvor de befinner seg. 

Dame går alene med Guardian Trygt Følge

Verisure er Norges ledende alarmleverandør, og gjennom 30 år har selskapet sikret både privat- og bedriftskunder ved brann, innbrudd og andre nødsituasjoner. Ved bruk av moderne trådløs teknologi gjør Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre boligen via en egen app på mobiltelefonen.

Med den nye SOS-tjenesten Guardian utvider Verisure nå sin alarmtjeneste til også å gjelde utenfor hjemmet ved å tilby hjelp fra alarmstasjonen via Verisure-appen på mobiltelefonen.

– De aller fleste alarmhendelser blant våre kunder gjelder brann eller innbrudd, men vi ser en økende interesse for bruk av vår SOS-tjeneste i hjemmet. Derfor er det naturlig for oss å utvide SOS-tjenesten til også å gjelde utenfor boligen, sier sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal i Verisure.

Guardian er kort og godt en SOS-alarm som alltid er tilgjengelig – uansett hvor du befinner deg. Tjenesten lanseres til Verisure-kunder fra midten av september og blir automatisk tilgjengelig i Verisure-appen.

– Vår målsetting er å beskytte kundene våre og bistå når de trenger hjelp – både i og utenfor hjemmet. Med Verisure Guardian tar kunden med seg tryggheten overalt, og hjelpen fra vår døgnbemannede alarmstasjon er bare et tastetrykk unna, sier sikkerhetseksperten.

 

DEN NYE SOS-TJENESTEN HAR TO HOVEDFUNKSJONER:

«Verisure SOS»
Dette er din egen personlige SOS-knapp i Verisure-appen på mobiltelefonen din. Når du trykker på knappen sendes et SOS-signal til Verisures alarmstasjon som inneholder GPS-koordinatene, telefonnummeret, kundeopplysninger og telefonens batteristatus. En alarmoperatør aksjonerer så på SOS-signalene ved å ringe til deg for å verifisere behovet for hjelp, og tar eventuelt kontakt med dine varslingspersoner og/eller nødetatene ved behov.
Verisure SOS benyttes når du trenger hjelp med en gang.

«Trygt følge»
Med «Trygt følge»-knappen i Verisure-appen aktiverer du en selvvalgt nedtellingstid (mellom fem minutter og tre timer) for når SOS-signalet skal sendes fra mobiltelefonen din. Når nedtellingen er ferdig uten at du har justert eller avbrutt den, sendes GPS-koordinatene, telefonnummeret, kundeopplysninger og telefonens batteristatus til alarmstasjonen. En alarmoperatør aksjonerer så på SOS-signalene ved å ringe til deg for å verifisere behovet for hjelp, og tar eventuelt kontakt med dine varslingspersoner og/eller nødetatene ved behov.
«Trygt følge» benyttes når du føler deg utrygg og kanskje trenger hjelp, for eksempel når du skal hjem alene om kvelden.

Sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal gir sikkerhetstips

– Vi har allerede fått svært gode tilbakemeldinger, spesielt på «Trygt følge», fra både testbrukere i Norge og fra øvrige Verisure-land der tjenesten allerede er lansert. Kundene synes den er både nyttig og enkel å bruke, og opplever det som en ekstra trygghet når de er på vei hjem, forteller sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal.

Verisure-appen lastes ned her:
App Store: https://apple.co/2N9hiN9
GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sdi.mobile.android.verisure&hl=no

For at Guardian skal fungere må mobiltelefonens posisjonstjeneste (stedstjeneste) være aktivert.

 

Hvem Guardian passer for

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ PRIS
KATEGORIER