Butikkalarm er effektiv tyverisikring

Butikkalarm i klesbutikk

Vil du ha tilbud på butikkalarm?

Klikk på knappen og tast inn telefonnummeret ditt, så ringer vi deg tilbake om kort tid.

JEG VIL VITE MER, RING MEG!

Jeg vil ha tilbud på butikkalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

BUtikkalarm sikrer ansatte, kunder og verdier

Alarm til butikk og handel

Butikkenes store fristende butikkvinduer og kassaapparater tiltrekker seg tyver.

Butikker og forhandlere har spesielt to bekymringer når det gjelder sikkerhet; å beskytte sine ansatte og kunder, og ivareta lagerbeholdning.

Butikkalarm med panikknapp er en god sikkerhet for personale som jobber natt, alene eller er utsatt for truede situasjoner. Skallsikringsmulighet rundt et kassaopptellingsrom er også populært i bedrifter der personalet håndterer kontanter eller tyveriutsatte produkter av høy verdi.

Du og dine ansatte skal føle dere trygge på jobb.

Trykker på ransalarm med panikknapp

Ransalarm for dine ansattes trygghet

Butikker, kiosker og bensinstasjoner opplever fra tid til annen ran, overfall og andre trusselsituasjoner. Slike hendelser kan skape angst, og gi langvarige psykiske problemer for ansatte som utsettes for dem. Med panikknapp tilknyttet ditt alarmsystem får du en effektiv ransalarm som øker sikkerheten i din bedrift, og skaper en tryggere hverdag for dine ansatte.

Nyinnflyttet i bolig med alarm

Et lydløst signal til profesjonell hjelp

Alarmen aktiveres av deg eller din ansatt ved hjelp av en strategisk plassert panikknapp. Panikknappen utløser en lydløs alarm og kameraet sender bilder fra lokalet til alarmstasjonen. Alarmstasjonen kan også gjøre et stille lytt inn i lokalet via Verisure Voice og gi politiet riktig informasjon i sanntid. Når overfallsalarmen aktiverer Verisure Voice, vil ikke det vanlige aktiveringssignalet lyde. Dette for å ivareta personalets sikkerhet.

Ansatt i klesbutikk alane på jobb

Med overfallsalarmen er personalet aldri alene

Ingen skal behøve å føle seg utrygg på jobb. Hensikten med å ha en overfallsalarm inkludert i ditt alarmsystem er å skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø. Hvis noe skulle skje, er hjelpen bare et klikk unna. Kombinasjonen panikknapp, Verisure Voice, og kameraer setter personalet i konstant kontakt med vår alarmstasjon døgnet rundt.

Verisure logo horisontal

Drammensveien 211, 0281 Oslo

Kundeservice: 21 49 44 44

Alarmstasjon: 06010

kundeservice@verisure.no