pressemeldinger
Samarbeidspartnere

Verisure sikrer rimeligere alarm for skytterlag og våpeneiere

Av
Jone Sutterud Warland
Verisure og DFS inngår samarbeid

Verisure inngår samarbeid med Det frivillige Skyttervesen, og blir sponsor av Landsskytterstevnet innendørs. Det betyr også gode avtaler på alarm for skytterlag og medlemmer.

I Norge er vi glade i jakt og sportsskyting. Faktisk finnes det over 1.5 millioner sivile våpen i Norge, noe som vil si at vi ligger i verdenstoppen hva gjelder våpen per person. 

De aller fleste våpeneiere er flinke på sikkerheten rundt oppbevaring av våpen, og lover og regler rundt dette er strenge. Samtidig er det mange skytterlag og våpeneiere som har klaget på høye kostnader knyttet til alarm og sikkerhet.

Det vil Verisure gjøre noe med, og i samarbeid med Det frivillige Skyttervesen (DFS) er målet å gjøre det billigere for skytterlagene og deres medlemmer å skaffe seg en effektiv og sikker alarm.

– Denne samarbeidsavtalen treffer godt, da Verisure som oss er opptatt av sikkerhet. Avtalen kommer både skytterlagene og medlemmene til gode. At de er landsdekkende gjør at vi når ut til alle våre medlemmer, forteller president i Det frivillige Skyttervesen, Kari Sofie Brøndbo Fiskum.

Skreddersydde alarmpakker

For Verisure sin del er visjonen å sikre at mennesker føler seg trygge og ivaretatt, både når de er hjemme, men ikke minst når de ikke er det. Å være med og sikre at våpeneiere og skytterlag har full kontroll over hus og lokaler til enhver tid, glir derfor rett inn i denne visjonen.

– Derfor har vi satt sammen en god grunnpakke til skytterlagene, slik at vi kan hindre at våpen, ammunisjon og andre verdier kommer på avveie. Det er også gode rabatter for tilleggsproduktene, forteller Head of Alliances i Verisure, Per Kristian Nygard, og legger til:
– For medlemmene har vi gjort tilsvarende. Det er en god pakke hvor våre montører vil bidra til at hver enkelt får det de har behov for.

Med 140 000 medlemmer er Det frivillige Skyttervesen den største organisasjonen for skytesport i Norge, og en viktig aktør i markedet. Markedssjefen i  DFS, Morten Undseth, har stor tro på at samarbeidet med Verisure vil komme både dem og skytterlagene deres til gode: 

– Samarbeidsavtalen sikrer både lagene og medlemmene gode medlemstilbud på alarm via Verisure. Samtidig får organisasjonen er fast sum samt kickback ved salg som gjennomføres. Dette gir Det frivillige Skyttervesen friske midler til bruk til aktiviteter til ungdom, Landsskytterstevnet og prosjekter hvor det i dag er krav om egenfinansiering, forteller Undseth.

Ser frem mot et godt samarbeid

Med tro på bedre sikkerhet, rimeligere alarm, og et godt tilbud for skytterlagene og deres medlemmer, ser både DFS og Verisure frem til et innholdsrikt 2024, med godt samarbeid og spennende hendelser:

– Vi er glade for å bli samarbeidspartner med DFS. Vårt mål er å sikre mennesker og bygg over hele landet. Vi setter sikkerhet høyt, og derfor passer vår visjon godt til Det frivillige Skytterversen. Vi håper derfor at samarbeidet kommer lag, medlemmer og organisasjonen tilgode, sier Nygard i Verisure.
 

Les mer om samarbeidet og medlemsfordeler her

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER