Verisure logo
 
utmerkelser

Verisure utnevnt til Årets sikkerhetsselskap 2017

Av
Verisure Norge
Verisure mottar pris for Årets sikkerhetsselskap 2017

På Skydd & Säkerhet årlige prisutdeling, Security Awards, gikk Verisure helt til topps og vant prisen for Årets sikkerhetsselskap 2017.

Verisure ble målt opp mot selskapene 2Secure og Combitech AB, hvorav Verisure dro det lengste strået. Juryen la vekt på ting som inspirerende for bransjen, nytenking, god lønnsomhet og tilvekst i sin vurdering.

Å bli tildelt prisen for Årets sikkerhetsselskap 2017 er noe vi er svært stolte av. Det er et kvalitetsstempel som viser at vi står for innovasjon og at tjenesten vår inspirerer industrien. Prisen gir oss et oppmuntrende dytt fremover til å fortsette å lytte til kundene våre og bli enda bedre til å øke sikkerheten på en smart måte. 

Nomineringsteksen lød:

Nøkkelordene er innovasjon, trygghet, sikkerhet og menneskelighet. Og så kan man også legge til kundekundeforståelse. Utvikling av produkter og tjenester er bygget på nær kundekontakt og kunnskap om hverdagens behov. Teknikkutviklingen er enkel og selvfølgelig, innpakkingen behovstilpasset og lett å forstå. Sikkerhet og trygghet for den unike forbruker trenger ikke være vanskeligere enn det. Verisure sørger for at det fungerer.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER