Verisure logo
 
utmerkelser

Mest innovative sikkerhetsbedrift 2019

Av
Verisure Norge
Verisure sikkerhetsekspert og kunde

For andre året på rad går Verisure helt til topps i sikkerhetskategorien og vinner prisen for mest innovative sikkerhetsselskap 2019.

Svensk innovationsindex logo

Dette viser den svenske innovasjonsindeksen "Svenskt innovationsindex", der forskere ved CTF, Center for Service Research ved Karlstad University, har latt kundene vurdere graden av innovasjon i selskaper og organisasjoner i det svenske markedet. 

Verisure ble målt opp mot selskapene Falck og Sector Alarm, hvorav Verisure dro det lengste strået (55,7). Falck (47,2) og Sector Alarm (46,8) kom på henholdsvis andre- og tredjeplass.

- Felles for Verisure og andre selskaper som rangerer høyt, er at de har klart å tilpasse seg endringer i markedet. De har introdusert nye tjenester, som kundene har satt pris på, og implementert endringer i sin virksomhet som kundene merker daglig, sier Lars Witell, professor i forretningsadministrasjon ved CTF. - Å lytte til kunden og kunne fange opp og forutsi hvordan markedet endrer seg, er en viktig nøkkel til økt innovasjonsevne og suksess.

Den svenske innovasjonsindeksen 2019

Den svenske innovasjonsindeksen 2019 inkluderer svar fra nesten 14000 kunder som har rangert innovasjonsevnen til cirka 80 selskaper og organisasjoner i ti bransjer. Resultatene baserer seg på hvordan kundene opplever selskapets innovasjonsevne og hvor attraktive disse innovasjonene blir oppfattet. Både utvalg, leveranse, kundebehandling og andre interaksjoner har blitt vurdert.

Indeksen er utviklet av forskere ved CTF og School of Business, Economics and Law ved Karlstad University i samarbeid med NHH Norwegian School of Management og Fordham University i USA. Den svenske innovasjonsindeksen 2019 ble presentert på Service Innovation Day 2020 24. september via zoom.

Les mer om den svenske innovasjonsindeksen og 2019-resultatene her.

Les mer om den svenske innovasjonsindeksen og 2018-resultatene her.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER