Verisure logo
 
vann

Oppdager skjulte fuktskader

Av
Verisure Norge
Temperatursensor i hyttetak

Vannskader kan ramme boligen når som helst og går ofte kraftig utover både økonomi og bolig. Sikre deg før katastrofen inntreffer med vår sensor.

Fuktsensor i kjeller

Verisure har utviklet en fukt- og temperatursensor som skal gjøre din hverdag litt enklere. Klimasensoren kan spare deg en formue samtidig som den reduserer risikoen for helseproblemer i familien. Du plasserer sensoren på områder med høy risiko for mugg i hjemmet, eksempelvis ved grunnmuren, i kjelleren eller et vindu. Deretter kan du følge med og lese av fuktnivåene via Verisures app. Du vil få et varsel så fort nivåene overskrider standard grenseverdier, hvilket tillater deg å rette opp eventuelle fuktproblemer før de blir fuktskader.

Les mer her: Slik fungerer Klimasensoren!

Spar penger ved tidlig oppdagelse

Mugg er et relativt vanlig problem i Norge. Årsaken er ofte for høy luftfuktighet, og om du oppdager dette tidsnok kan du spare flere tusen kroner på å slippe og fikse opp i muggskader. En annen fordel med å kunne lese av nivåene på luftfuktigheten, er at du kan se når nivået også er for lavt. Lav luftfuktighet kan nemlig føre til tørre øyne, tørr hud og allergier.

Med Klimasensoren fra Verisure slipper du å tenke på om skadene er der eller om du er i faresonen eller ei. Du har direkte tilgang til et analyse- og målingsverktøy som varsler deg med en gang boligen din beveger seg inn i risikosonen for muggvekst om det er fuktig luft, eller om du ikke har fått ventilert ordentlig i hjemmet.

Kobles direkte opp til boligalarmen

For deg som allerede er kunde hos Verisure kobler du Klimasensoren til det allerede monterte alarmsystemet. Da får du direkte tilgang til å lese av målinger i appen som også styrer de andre komponentene. Den multifunksjonelle applikasjonen kan kontrollere belysningen og låse opp ytterdøren. Er du allerede kunde hos oss, vil Klimasensoren koste 990 kroner. Det blir en billig investering med tanke på hvilke konsekvenser som kan oppstå om du skulle rammes av mugg.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER