Verisure logo
 
utmerkelser

Vi har Norges mest fornøyde boligalarmkunder - igjen!

Av
Verisure Norge
Fornøyd familie sikrert med Verisure boligalarm

For sjette år på rad har Verisure de mest fornøyde og lojale boligalarmkundene, ifølge Norsk Kundebarometer.

Norsk kunderbarometer vinner 2019

Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har igjen målt kundetilfredshet og kundelojalitet blant norske forbrukere, og for sjette år på rad går Verisure til topps i boligalarmbransjen!

Verisure klatrer til en meget solid 22. plass blant 150 virksomheter på Kundebarometeret for 2019. Det er én plass opp fra fjoråret, og selskapets høyeste plassering de siste seks årene.

– Kundetilfredshet er viktig for oss, så det føles fantastisk å klatre helt til topps i boligalarmbransjen for sjette år på rad. Det er et kvalitetsstempel vi er veldig stolte av, sier administrerende direktør Daniel Särefjord i Verisure Norge.

De ferske tallene viser at Verisure øker både når det gjelder kundetilfredshet og kundelojalitet. Kundelojaliteten øker med hele 1,1 prosentpoeng til 85,1 prosent i 2019, mens tilfredsheten havner på 78,9 prosent, som er opp 0,4 prosentpoeng fra 2018.

Med fire av fem stjerner i Norsk Kundebarometers måling har Verisure «svært fornøyde kunder».

– Jeg vil gjerne takke alle kundene våre for tilliten dere viser oss, og gratulerer til alle ansatte som år etter år bidrar til de strålende resultatene, sier Särefjord.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI som måler kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Mer enn 6000 forbrukere forteller hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester fra. Bedrifter som oppnår mer enn 80 kundetilfredshetspoeng, lykkes med å gjøre kundene sine begeistret.

Resultatene for boligalarmbransjen 2019 finner du her.

 

Les også Vi har Norges mest fornøyde boligalarmkunder! fra 2018

Ønsker DU å være en del av suksessen og bli kunde av Norges ledende boligalarmselskap?

I 2021 havnet vi på andreplass i boligalarmbransjen, noe som har gitt oss skjerpet fokus på kundetilfredshet i årene fremover. Les mer om Norsk kundebarometer her.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER