Verisure logo
 
utmerkelser

Verisure og Arlo vant seks Red Dot designpriser

Av
Verisure Norge
Red Dot Award vinner 2021

Verisure og Arlo har vunnet hele seks ettertraktede design- og produktpriser i en av verdens største designkonkurranser, Red Dot Design Award 2021.

Red Dot design vinner 2021 logo

Blant vinnerne i Red Dot Design Award 2021 er noen av Verisures nyeste alarminnovasjoner; Portalen, hovedenheten, betjeningspanelet, sjokksensoren og fjernkontrollen. Ytterligere to produktnyheter, som lanseres senere, har også høstet ettertraktede kvalitetsstempler i konkurransen.
 
Tre innovative produkter fra vår strategiske samarbeidspartner Arlo vant også én pris hver i Red Dot Design Awards 2021:
- Arlo Pro 3 flomlys overvåkningskamera
- Arlo Essential Spotlight overvåkningskamera
- Arlo Essential trådløs video ringeklokke
 
– Vårt fokus på innovativ sikkerhetsteknologi ligger i vårt DNA, og Verisure har vært en spydspiss i utviklingen av trådløse, moderne og brukervennlige alarmsystemer gjennom mange år, sier markedsdirektør Ruth Guillén i Verisure Norge.
 
Red Dot Design Award har røtter helt tilbake til 1955, og er anerkjent som en av de viktigste og prestisjetunge internasjonale designkonkurransene innen produktdesign og kvalitet.

Red dot Award prisen er en internasjonalt anerkjent utmerkelse som deles ut årlig for arbeid som har en utsøkt designkvalitet. Prisen deles ut av en sakkyndig jury i Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER