ADGANGS­KONTROLL

Hos Verisure får du sikre produkter, som bidrar til en trygg hverdag. For bedre kontroll over hvem som kommer og går i boligen, anbefaler vi å installere en elektronisk kodelås og video ringeklokke. Vi har også en nøkkelboks for trygg oppbevaring av ekstranøkler utendørs.

NYHET

Yale Doorman L3

Yale Doorman

Slipp nøkler og lås opp ytterdøren med kode eller app.

Yale Doorman L3

Arlo video ringeklokke

Video ringeklokke

Se og snakk med dine besøkende, uansett hvor du er.

Video ringeklokke

Nøkkelsafe

Nøkkelboks

Ekstra nøkkel tilgjengelig, trygt bevart i et kodeskap nær døren.

Nøkkelboks

Sikker ytterdør med alarm, dørlås og ringeklokke

Ekstra sikkerhet ved ytterdøren

Med Arlo video ringeklokke og Yale doorman dørlås får du ekstra sikkerhet ved ytterdøren. Når kameraet fanger opp bevegelse, blir du varslet på mobilen, og får et opptak av hendelsen. Via kameraets app, kan du se og snakke med dine besøkende, og eventuelt låse de inn med Yale Doorman elektronisk dørlås. Alarmen slår seg av, idet døren låses opp.

BE OM PRISTILBUD

Enkel adgang med kode eller app

Bruk kode eller lås opp døren med mobilen. Alarmen er tilkoblet dørlåsen og slår seg av automatisk idet døren låses opp. Via appen har du full kontroll på hvem som kommer og går, du kan lage engangskoder og du kan fjernstyre døren.

  • Styr dørlåsen når du ikke er hjemme
  • Få varsel når noen kommer eller går
  • Slå av alarmen samtidig som du låser deg inn
  • Slipp inn vaskehjelp, håndverker eller husvakt
  • Du trenger ikke å tenke på nøkler
Vaskedame og elektronisk dørlås
Vekter ved butikkvindu

Hva er et adgangs­kontroll­system?

Våre løsninger for adgangs­kontroll gir deg muligheten til å styre hvem som skal inn gjennom døren, og når. Et adgangs­kontroll­system gir deg altså full oversikt og kontroll over hvem som beveger seg inn og ut av huset, og du kan styre hvem du slipper inn når du selv ikke er hjemme.
Et slikt system gir deg trygghet. Det gjør også hverdagen mye enklere da man slipper å ha kontroll på forskjellige nøkler. Med elektronisk dørlås har man enkelt og greit en kode man bruker for å åpne døren, i tillegg til appen som gir mulighet for fjernstyring.
Ungene kan derfor enkelt komme seg inn når de kommer hjem fra skolen, uten at du er hjemme selv. Får du besøk av en håndverker eller vaskehjelp, kan de også slippes inn uten at noen andre er hjemme.
Eier du en bedrift er det også viktig med et sikkert adgangskontrollsystem. Med dørlåsen kan du bestemme hvem som skal ha adgang til bedriften. Eksempelvis hvis butikken eller lokalet er stengt, men vaskehjelpen eller vekter har behov for å komme seg inn etter stengetid.

Smart kodelås eller kodeboks

Ønsker du å kvitte deg helt med nøkler, kan en smart kodeløs i ytterdøren være løsningen. Hvert familiemedlem kan ha sin egen personlige kode, og du kan låse opp for dine besøkende via mobilen. Vi har også en enkelt i bruk kodeboks for deg som bare trenger et trygt sted å oppbevare ekstranøklene.

Gutt taster kode på Yale Doorman dørlås

Dørlås

Med Yale Doorman L3 eller V2 og smartlåsmodul slipper du nøkler. Lås opp og igjen ytterdøren med kode eller app.

Dørlås

Nøkkelsafe ved ytterdør

Nøkkelboks

Ønsker du å beholde nøkler, kan du ha et ekstra sett nøkler tilgjengelig, trygt oppbevart i et kodeskap nær døren.

Nøkkelboks

Verisure app styrer smartlåsen

Verisure App

Med Verisure appen kan du se om døren er låst eller åpen, og styre dørlåsen via mobilen, uansett hvor du er.

Verisure App

Få varsler og bilder direkte på mobilen

Alle Verisures smarte kameraer er utstyrt med innebygget bevegelsessensor, som filmer HD-video når de registrerer bevegelse. Med Arlo app tilkoblet ringeklokkekamerainnendørs- eller utendørs videokamera får full kontrol på eiendommen din, uansett hvor du er. Når kameraene registrerer bevegelse, får du varsel på mobilen slik at du kan se hvem som kommer og går. Opptak fra siste 30 dagers bevegelser lagres sikkert i skyen. 

På denne måten får du full adgangskontroll på bolig eller bedrift.

Arlo app med opptak av besøkende som kommer og går
Sikkerhetskonsulent monterer alarmskilt

Sikre hele boligen din

Et adgangskontrollsystem gjør boligen din mye sikrere og du kan føle deg trygg på at ingen ubudne gjester kommer seg inn gjennom døren. Men for å beskytte eiendommen best mulig, anbefaler vi å installere boligalarm og overvåkningskamera, i tillegg til røykvarslere som varsler ved mistanke om brann. Med et fullverdig alarmsystem vil du få en enda større trygghet og en sikker eiendom.
Med et komplett alarmsystem har du også alarmstasjonen tilgjengelig som til enhver tid sitter klar hvis noe skulle skje. Ta kontakt med oss så finner vi en komplett løsning som passer for ditt behov.

TA TESTEN - FÅ TILBUD