Boligalarm for leilighet og hus

Vi tilbyr alarmpakker tilpasset ulike behov og typer av bolig. Om du ønsker veiledning til hvilken boligalarm du bør velge, kan du ta testen og se pris på den alarmløsningen som er best tilpasset ditt hjem.


 

Innbruddsalarm

Verisure Innbruddsalarm inkluderer innbruddsalarm, SOSalarm og tale- og lytteenhet

Pakken passer deg som kun ønsker sikring mot innbrudd. Vår alarmstasjon passer på, og hjelper deg raskt i en nødsituasjon. Alarmen styres enkelt med App.


Verisure Innbruddsalarm inkluderer innbruddsalarm, SOSalarm og tale- og lytteenhet

Standard Boligalarm

Verisure Standard boligalarm inkluderer innbruddsalarm, brannalarm, SOSalarm og tale- og lytteenhet

Vår mest solgte pakke som sikrer deg mot både brann og innbrudd. Med røykvaslere tilkoblet alarmstasjon er boligen din i gode hender dag og natt.


Verisure Standard boligalarm inkluderer innbruddsalarm, brannalarm, SOSalarm og tale- og lytteenhet

Pluss Boligalarm

Verisure Pluss boligalarm inkluderer innbruddsalarm, brannalarm, SOSalarm, nattsikringspanel, vanndetektor og tale- og lytteenhet

Fullpakken som sikrer deg mot både brann, innbrudd og vannlekkasje. Passer deg som hovedsakelig trenger sikring i ett plan, og enkel styring på natten.


Verisure Pluss boligalarm inkluderer innbruddsalarm, brannalarm, SOSalarm, nattsikringspanel, vanndetektor og tale- og lytteenhet

PlussPremiumBoligalarm

Verisure Pluss Premium boligalarm inkluderer innbruddsalarm, brannalarm, SOSalarm, nattsikringspanel, vanndetektor og tale- og lytteenhet

Vår største pakke. Mye solgt til større boliger over flere plan. Denne alarmpakken passer til deg som ønsker ekstra overvåking og skallsikring. 


Verisure Pluss Premium boligalarm inkluderer innbruddsalarm, brannalarm, SOSalarm, nattsikringspanel, vanndetektor og tale- og lytteenhet
Alarmskilt med kameraovervåking

Beregn pris på din boligalarm

Ta testen og du får svar innen ett minutt!


Tjenester fra Verisure - Brannalarm, Innbruddsalarm, Klimasensor, Energistyring, Lås, SOSalarm


 

Norges ledende leverandør av boligalarm

25 års erfaring og over 200.000 norske kunder

 

Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 200.000 norske kunder.

 

Siden vi startet med alarm for over 25 år siden har vi hatt en meget positiv utvikling, og nå tilbyr vi alarmer til boliger og bedrifter over hele landet.

 

Vi tilbyr våre kunder et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Vekterutrykning er inkludert også ved falsk alarm


 

Gratis vekterutrykning

Vekterutrykninger er inkludert - også ved falsk alarm!


Verisure gir deg en profesjonelt overvåket innbruddsalarm med fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*.

 

Om alarmen går og vi ikke får avklart på stedet, vil en vekter reise hjem til deg og undersøke. Vekterens oppgave er å sikre huset, ringe glassmester eller gjøre andre tiltak som må settes inn slik at sikkerheten i boligen gjenopprettes. Det betyr at du slipper å avbryte din ferie eller reise tidligere hjem fra jobb for å opprette sikkerheten selv.

 

* Unntak er åpenbare misbruk av tjenesten.

  Verisure Tale- og lytteenhet


 

Umiddelbar respons

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarm-stasjonen og boligen med to-veis tale- og lyttemulighet 


Det kan handle om å tilkalle politi eller redningstjeneste fordi noen er skadet eller i fare. Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann. Skremme uvedkommende vekk fra boligen. Eller trygt konstatere at alt er som det skal være i boligen. Uansett hva, med vår nye og unike Tale- og lytteenhet, får du direkte kontakt og umiddelbar respons.

 

✓ Umiddelbar kontakt med de som er i boligen

✓ Rask avklaring av situasjon med rett aksjonering

✓ Tryggeste veiledning i faresituasjon

✓ Effektiv avvisning av uvedkommende

✓ Rask og enkel avklaring ved falsk alarm

Verisure optiske seriekoblede røykvarslere


 

Smart røykvarsler

Økt trygghet med oppkobling til vår egen alarmstasjon

En pålitelig brannalarm er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Ved en brann teller hvert sekund. Derfor anbefaler vi en røykvarsler i hvert rom, eller minst en i hver etasje.


Med Verisure får du en avansert brannalarm med seriekoblede, optiske røykvarslere som er koblet til vår alarmstasjon og som i tillegg varsler deg på mobilen hvis det skulle oppstå røykutvikling.


Røykvarslerne er også koblet til fotodetektorene i samme rom som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

  Verisure App med mange funksjoner


 

Styr boligalarmen med mobilen

Slå alarmen av og på

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg. Du kan få varsel når barna kommer hjem. Sjekke og endre alarmens status og lese av temperaturen i boligen.


Flere andre av Verisures produkter kan også kobles til appen, og gi deg muligheten til å låse opp ytterdøren, styre belysningen i boligen eller ha kontroll på luftfuktigheten i kjelleren eller på loftet.

 

Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behaglig.

 

Last ned Verisure app

Verisure App kan lastes ned til iPhone, Android og Windows Phone.

 

Last ned Verisure App fra App Store
  Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store
Verisure Smarthjem


 

Smarte tjenester for hjemmet og familien

Forestill deg en boligalarm hvor du kan skru av kaffemaskinen og som forteller deg når barna kommer hjem fra skolen - selv når du ikke er hjemme. Verisure gir deg så mye mer enn en standard boligalarm. Du får et tilkoblet, smart hjem.


Skru boligalarmen på og av med smarttelefonen. Kontroller låsen, belysning og andre elektroniske apparater via fjernstyring. Få varsel på mobilen når barna kommer hjem. Les av innetemperaturen eller luftfuktigheten og bli varslet hvis brannalarmen går.


Ved å bruke moderne, trådløs teknologi kombinert med Verisure App og Mine Sider, som i tillegg gir deg et trådløst betjeningspanel, gjør Verisure at du har kontakt med huset ditt og din familie, uansett hvor du er.

Kontakt meg for en kostnadsfri rådgivning

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg for en kostnadsfri konsultasjon.

 

Er du eksisterende kunde, ring 06010!

Jeg er interessert, ring meg

 

Hør det fra våre kunder


Sunn fornuft!

– Å installere boligalarm, det er langt fra hysteri, det er rett og slett et prakteksempel på sunn fornuft!

Det føles trygt å vite at Verisure passer på leiligheten min mens jeg er borte.


– Her forleden slo jeg feil på alarmen da jeg kom inn og da ringte de umiddelbart for sjekke at alt var i orden. Det er betryggende.

– Gjennom et langt liv har jeg opplevd både innbrudd og at hytta brant ned til grunnen. Hvorfor venter man alltid til noe negativt skjer før man anskaffer alarm? Nå er både leiligheten min og hytta mi utstyrt med alarm!

Kari Anne Ruud

Eliminer «problemet»

– For meg er «sikkerhet» å vite at familien har det bra når jeg er borte. Vi har alarm, sikkerhetslåser
på vinduene, smekklåser og kameraer, og vi bruker det alltid.


– Det er viktig å være trygg i eget hjem og alt dette bidrar til at kona og barna føler seg trygge også når jeg ikke er der.

– Min svigerfar er fast utløser av alarmen. Han synes det er skummelt å taste koden. Derfor gleder han seg stort til oppgraderingen av systemet slik at «problemet» kan elimineres med en enkel kodebrikke.


Odd-Bjørn Hjelmeseth

Styrt fra fødestua

– En av naboene våre overrasket en ukjent mann midt inne i sin egen stue. Den ubudne gjesten la heldigvis på sprang da han ble oppdaget, men det ga oss gåsehud da vi innså at det like gjerne kunne vært hos oss.


– Både jeg og samboeren min liker tryggheten som følger med å ha boligalarm.

– Verisure er et genialt system som med enkle grep gjør hverdagen vår enklere.


– Vi fikk absolutt benyttet alarmsystemet til det fulle da sønnen vår ble født. Via appen kunne jeg se at temperaturen i huset vårt hadde sunket med 6 grader på grunn av en defekt sirkulasjonspumpe. Jeg fikk skrudd opp varmen og sørget for at vår nyfødte sønn fikk en varm velkomst hjemme i huset vårt.

Svein Holten

Slik fungerer vårt alarmsystem

00.58

Slik fungerer Verisures innbruddsalarm

Sikre produkter med en unik teknologi

Verisure er en leverandør av boligalarm og tjenester for et smart hjem. Med oss får du et fremtidsrettet system som er mulig å utvide med produkter som dekker mange funksjoner i hjemmet. Så fort du kobler opp et nytt produkt, laster du bare ned ny software. Med tilkobling via både bredbånd og mobilnettet, kryptert informasjon og det faktum at vi designer og utvikler våre produkter selv, gjør at systemet er ekstremt sikkert og pålitelig.

Bli kjent med noen av våre produkter!

Hovedenhet til boligalarm

Hovedenhet

Hovedenheten er hjertet og hjernen i systemet. Den fungerer som et senter for all kommunikasjon mellom systemet og alarmstasjonen og kobles både opp mobilt (GSM) og via bredbånd, via kabel.

To kommunikasjonsveier gjør at systemet er koblet til alarmstasjonen,
selv om nettilkoblingen ikke fungerer eller hvis det ikke er mobildekning.

Tale- og lytteenhet til boligalarm

Tale- og lytteenhet

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet.

Når alarmen går, kan alarmstasjonen lytte inn i boligen og snakke med den som er til stede. På denne måten kan alarmårsak avklares og riktige tiltak iverksettes raskere.

 

Tale- og lytteenheten gjør det også mulig å skremme uvedkommende vekk fra boligen.

 

I hverdagen kan tale- og lytteenheten være til god hjelp dersom et familiemedlem trenger veiledning for bruk av alarmen.

 

Den nye, unike tjenesten gjør alt mye enklere.


Fotodetektor for bildeverifisering til boligalarm

Fotodetektor

Med et kamera i alarmsystemet kan operatøren raskere kontrollere hva som forårsaket alarmen og sette inn riktig tiltak.

Med bilde av alarmårsaken kan vi informere politiet og brannvesenet ved innbrudd eller brann. Eller vi kan avverge innsats ved falsk alarm.


Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.


Sirene til boligalarm

Sirene

Sirenen er en frittstående enhet som varsler med 105 decibel.

Med et innebygd termometer fungerer sirenen i prinsippet som en ekstra brannvarsler da den utløses når temperaturen overstiger 65°C eller hvis temperaturen stiger med mer enn 18°C på mindre enn 170 sekunder.

 

Du kan også lese av innetemperaturen med Verisure App.


Betjeningspanel med kontaktalarm til boligalarm

Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmen av og på med en personlig kode eller med kodebrikke.

Panelet fungerer også som en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen.


Betjeningspanelet kan i tillegg stilles inn slik at den gir et signal og varsler deg hvis noen går inn gjennom inngangsdøren.


Nattsikringspanel til boligalarm

Nattsikringspanel

Med Verisure Nattsikringspanel får du flere funksjoner for en bedre og økt sikkerhet for hele familien.

Du kan aktivere alarmens SOS-funksjon, men også slå på eller av alarmens delsikring.

 

Med dørklokkefunksjonen får du beskjed om noen åpner en dør eller et vindu med magnetkontakt.

 

  Optiske og seriekoblede røykvarslere til boligalarm

Røykvarsler

Verisure røykvarslere snakker med deg og med hverandre.

De optiske røykvarslerne er seriekoblet og varsler samtidig med både talemelding og signal slik at alle i boligen raskt blir oppmerksom på røykutvikling.

 

Når alarmen går varsles alarmstasjonen, og du får en melding på mobilen.

 

Røykvarsleren måler også romtemperatur og relativ fuktighet.


  Magnetkontakter for dører og vinduer til boligalarm

Magnetkontakt

Med dør-/vindusmagneter sikrer du strategiske inntrengningspunkter. Når en dør eller et vindu som er koblet med magnet åpnes, går alarmen umiddelbart.

Du kan sette opp alarmfeller for en innbruddstyv ved å sikre døren ned til kjelleren eller andre dører som du stenger om natten eller når du reiser på ferie. Alle eller deler av magnetkontaktene kan også inngå i delsikringen slik at du er godt sikret også når du sover.

 

Vanndetektorer for å oppdage vannlekkasjer tidlig til boligalarm

Vanndetektor

Med vanndetektor får du tidlig varsel ved en lekkasje, hvilket gjør at du kan igangsett tiltak raskt og spare deg selv for mye tid og arbeid.

Lekkasjer kan oppstå ved oppvaskmaskin, skjøter på rør, kjøleskap, vaskemaskin, varmtvannsbereder og i kjeller. Vår alarmstasjon overvåker detektoren døgnet rundt, og ringer ut så fort alarmen går. Du får også beskjed på din mobil via Verisure App.


StarKey kodebrikke for enkelt å slå av og på boligalarmen

Kodebrikke

Med StarKey kodebrikker er det lett for hele familien å slå alarmen av og på.

Hold brikken opp mot stjernen på betjeningspanelet - ferdig!

 

Hver kodebrikke har en unik identitet. På denne måten holder du oversikt over hvem som kommer og går i boligen. Du kan enkelt sperre en mistet brikke eller registrere en ny.

 

Kodebrikkene finnes i 6 ulike farger; hvit, svart, rød, blå, rosa og turkis.

 

Nøkkelsafe til boligalarm

Nøkkelsafe

Nøkkelsafen er en enkel og sikker måte for deg å gi vekterne tilgang til boligen når det behøves ved utløst alarm eller hvis du skulle glemme nøkler på jobben eller etter en ferie.

Med nøkkelsafe, kan vekterne dra direkte til din bolig og gjøre innvendig inspeksjon ved utløst alarm.

 

Alarmskilt til boligalarm

Alarmskilt

Alarmskilt virker avskrekkende, hvilket er primærhensikten med alarm.

Antall innbrudd forebygges med 99,9% med alarmskilt på boligen.

 

Vi er her for deg, hele tiden

Våre alarmspesialister installerer ditt alarmsystem

Installasjon og service

- Vi hjelper deg hele veien!

Installasjonen av alarmen planlegges og utføres av en faglært intallatør som også viser deg hvor lett det er å bruke alarmsystemet.

Det er også en garanti for både deg og oss at hele alarmkjeden fungerer.

Verisure alarmstasjon er alltid her for deg

Egen alarmstasjon

- Døgnet rundt!

Verisure/Securitas Directs alarmstasjon er bemannet av spesialopplærte alarmoperatører døgnet rundt, hele året. De er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsaken og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Alarmstasjonen er kun tilgjengelig for Verisure/Securitas Direct kunder. På vår alarmstasjon arbeider operatørene kun med teknologien og tjenestene vi tilbyr.

Vekterutrykning er inkludert også ved falsk alarm

Vekterutrykning er inkludert

- Også ved falsk alarm

Får vi ikke avklart situasjonen på stedet, drar en vekter hjem til deg for å utføre en inspeksjon av boligen. Det koster ingenting ekstra, uansett hva som har forårsaket alarmen (unntak er åpenbare misbruk av tjenesten).

Vekterutrykning inngår i abonnementet. I de fleste tilfeller samarbeider vi med Securitas, som har mange års erfaring når det kommer til vektertjenester.

Slik skaper vi trygghet og gjør hverdagen litt enklere


Verisure FAQ

Verisure er det nye navnet på Securitas Directs boligalarm. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Oppkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt tilbud.

Som kunde kan du være sikker på at du alltid har tilgang til produkter av beste kvalitet og våre tjenester døgnet rundt, hele året. Alarmsystemet er tilknyttet vår egen døgnbemannede alarmstasjon, men i tillegg kan du også administrere systemet enkelt via Mine Sider på internett. Og med Verisure App kan du styre og kontrollere systemet. Verisure er fremtidssikret, noe som betyr at du både idag og i fremtiden vil ha mulighet til å benytte deg av den nyeste teknologien.

Ta kontakt med vår salgsavdeling på tlf. 06010 eller fyll ut skjemaet her på nettsiden så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud. Vi hjelper deg med å tilpasse et system som passer for nettopp deg og din bolig. 

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Bransjevinner 2014, 2015 og 2016

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.