Flest monterte boligalarmer i landet

Vi har jobbet med boligalarmer i 25 år

Og har flest monterte boligalarmer i landet

Vårt team

Bli en del av vårt team!

Selger, alarmtekniker eller systemutvikler? Vi ansetter!

Kvalitet og service

Kvalitet og service i fokus

Bransjevinner hos NKB for 4. året på rad

Norges ledende leverandør av boligalarm

Verisure tilbyr trygghet og sjelefred til sine kunder gjennom et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Tjenester fra Verisure - Brannalarm, Innbruddsalarm, Klimasensor, Energistyring, Lås, SOS alarm


 

 

Alarmsystemer og innovative, smarte løsninger

 

 

Verisure, tidligere Securitas Direct, har over 25 års erfaring som alarmleverandør i Norge og er Norges ledende boligalarmleverandør.

 

Verisure har i dag over 200 000 kunder bare i Norge, og over 2 millioner kunder verden over.

 

Securitas Direct ble grunnlagt i 1988 som en del av selskapet Securitas i Norge, og i 2006 ble Securitas Direct etablert som eget selskap. I 2014 skiftet Securitas Direct navn til Verisure AS.

 

Tilkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt alarmsystem.

  

 

Norges mest fornøyde og lojale boligalarmkunder de siste tre årene

 

Vinner av prisen for årets IoT virksomhet 2017

Swedish mobile awards ble avholdt i Stockholm den 16. mars i år. I kategorien for IoT Enterprise of the Year konkurrerte Verisure mot store innovative selskaper som Volvo Cars, Assa Abloy og Husquarna Group.

 

Verisure gikk av med seieren og vant prisen for IoT Enterprise of the Year.

 

Juryen la vekt på Verisures innovasjonsdriv og evne til å implementere nye digitale løsninger som fungerer sømløst sammen. De trakk også frem Verisures flotte app, som bidrar til en god brukeropplevelse.

 

Since spun out from Securitas some ten years ago Verisure has continued to execute with excellence. Today they are European market leader in monitored alarms, active in 14 countries including Brazil, Chile and Peru. On top of continuous growth they have successfully added a great app based user experience to their robust security service.

Norges mest fornøyde og lojale boligalarmkunder de siste fire årene


 

 

Best i bransjen for fjerde år på rad

 

I over 20 år har Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere, og for fjerde år på rad klatrer Verisure til topps i alarmbransjen!

 

Vi er svært fornøyde og stolte av våre kundebehandlere som nok en gang lever opp til forventningene og setter kunden i fokus hver eneste dag.

 

Vi lover å gjøre vårt aller beste for være den verdig. ‪

 

Med fire stjerner kan dere være stolte av å ha svært fornøyde kunder etter Norsk Kundebarometers indeksmetode på kundetilfredshet, sier Pål Silseth i Norsk Kundebarometer.  


Les mer om prisen på Norsk Kundebarometer »

Lyse alarm og Verisure blir ett

 

Nytt samarbeid vil gi deg enda smartere hjem i fremtiden

Verisure har kjøpt alarmvirksomheten til Lyse.

 

Alarmvirksomheten i Lysekonsernet var en av byggesteinene i smarthusløsningene som har blitt utviklet gjennom varemerket Smartly. Lyse velger å la Verisure ta hånd om alarmkundene framfor å bygge opp denne virksomheten selv. Verisure og Lyse er to selskaper som utfyller hverandre når det gjelder kommunikasjon, sikkerhet og smart-hjemkonsept.

 

Sammen legger vi nå planer for hvordan Verisure i fremtiden kan være alarmleverandøren til Smartly. Vi ser også på andre arenaer hvor Verisure og Smartly kan gå sammen om å tilby markedet nye, unike sikkerhets- og smarthusløsninger som ivaretar kundene på best mulig måte.

 

Det nye samarbeidet vil bidra til en enda sterkere utvikling innenfor alarmer og smarthus, noe som vil gi deg enda smartere hjem i fremtiden.

 

Mer informasjon til deg som er tidligere Lyse alarmkunde »

 

Mer om Verisure

Dette er Verisure

03.50

Innovasjonssenteret

Egen utvikling av produkter og tjenester

Alle Verisures produkter, tjenester og støttesystemer utvikles i vårt eget innovasjonssenter. Vårt forsknings- og utviklingsteam har omfattende kunnskaper om web, databaser og systemutvikling.


Vårt innovasjonssenter ligger i Malmö og Linköping, men består av et internasjonalt team med ansatte ved våre kontorer rundt omkring i Europa.   

Verisure i tall

Verisure har over 2 millioner kunder
KUNDER
LAND
ÅR I BRANSJEN
ANSATTE
NY KUNDE HVERT 30. SEKUND