Beste alarmselskap 2018
Beste alarmselskap 2018

30 års erfaring med boligalarm

Og flest monterte boligalarmer i landet

Norges ledende leverandør av boligalarm

Verisure tilbyr trygghet og sjelefred til sine kunder gjennom et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Tjenester fra Verisure - Brannalarm, Innbruddsalarm, Klimasensor, Energistyring, Lås, SOS alarm

Alarmsystemer og innovative, smarte løsninger

 

 

Verisure, tidligere Securitas Direct, har 30 års erfaring som alarmleverandør i Norge og er Norges ledende boligalarmleverandør.

 

Verisure har i dag over 240 000 kunder bare i Norge, og over 2 millioner kunder verden over.

 

Securitas Direct ble grunnlagt i 1988 som en del av selskapet Securitas i Norge, og i 2006 ble Securitas Direct etablert som eget selskap. I 2014 skiftet Securitas Direct navn til Verisure AS.

 

Tilkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt alarmsystem.

 

Alle Verisures produkter, tjenester og støttesystemer utvikles i vårt eget innovasjonssenter. Vårt forsknings- og utviklingsteam har omfattende kunnskaper om web, databaser og systemutvikling.

 

Vårt innovasjonssenter ligger i Malmö og Linköping, men består av et internasjonalt team med ansatte ved våre kontorer rundt omkring i Europa. 

 Utmerkelser

Innovativ sikkerhetsteknologi og høyt fokus på kvalitet og service.

Vinner av prisen for årets sikkerhetsselskap 2017

Vinner av prisen for årets sikkerhetsselskap 2017

Security awards, den svenske sikkerhetsbransjens premieutdeling ble avholdt i Stockholm den 26. oktober 2017. Verisure ble stolt vinner av prisen for Årets sikkerhetsselskap 2017.

"Det här företaget har satsat på utveckling och innovation på ett sådant sätt att det ger kunden mervärde i vardagen på ett enkelt och behovsanpassat sätt."

Vinner av prisen for årets IoT virksomhet 2017

Vinner av prisen for årets IoT virksomhet 2017

Swedish mobile awards ble avholdt i Stockholm den 16. mars i år. I kategorien for IoT Enterprise of the Year konkurrerte Verisure mot store innovative selskaper som Volvo Cars, Assa Abloy og Husquarna Group.

Verisure gikk av med seieren og vant prisen for IoT Enterprise of the Year.

Juryen la vekt på Verisures innovasjonsdriv og evne til å implementere nye digitale løsninger som fungerer sømløst sammen. De trakk også frem Verisures flotte app, som bidrar til en god brukeropplevelse.

Les mer om prisen på Mobile Institute »

Norges mest fornøyde og lojale boligalarmkunder de siste fire årene

Bransjevinner hos Norsk Kundebarometer 5 år på rad

I over 20 år har Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere, og i 2018, for 5. år på rad, klatrer Verisure til topps i alarmbransjen!

Vi er svært fornøyde og stolte av våre kundebehandlere som nok en gang lever opp til forventningene og setter kunden i fokus hver eneste dag.

Vi lover å gjøre vårt aller beste for være den verdig. ‪

Les mer på Norsk Kundebarometer »

Lyse alarm og Verisure blir ett

Nytt samarbeid vil gi deg enda smartere hjem i fremtiden

Verisure har kjøpt alarmvirksomheten til Lyse. Alarmvirksomheten i Lysekonsernet var en av byggesteinene i smarthusløsningene som har blitt utviklet gjennom varemerket Smartly. Lyse velger å la Verisure ta hånd om alarmkundene framfor å bygge opp denne virksomheten selv. Verisure og Lyse er to selskaper som utfyller hverandre når det gjelder kommunikasjon, sikkerhet og smart-hjemkonsept.

 

Sammen legger vi nå planer for hvordan Verisure i fremtiden kan være alarmleverandøren til Smartly. Vi ser også på andre arenaer hvor Verisure og Smartly kan gå sammen om å tilby markedet nye, unike sikkerhets- og smarthusløsninger som ivaretar kundene på best mulig måte.

 

Det nye samarbeidet vil bidra til en enda sterkere utvikling innenfor alarmer og smarthus, noe som vil gi deg enda smartere hjem i fremtiden.

 

Mer informasjon til deg som er tidligere Lyse alarmkunde »

 

Dette er Verisure

03.50

Verisure i tall

Verisure har over 2 millioner kunder
KUNDER
LAND
ÅR I BRANSJEN
ANSATTE
NY KUNDE HVERT 30. SEKUND

Mer om Verisure

Røykvarsler med sms og pushvarsling på mobil

Ledige stillinger

Vi søker hele tiden etter nye talenter. Ta en titt på våre stillingsannonser.

FG godkjent røykvarsler

Verisure i media

Se pressemeldinger og ta kontakt med våre pressekontakter.

Røykvarsler med sms og pushvarsling på mobil

Bli franchisetaker

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap under varemerket Verisure.