Kundenes egne erfaringer og
omtaler av Verisure

Verisure kunder forteller om sine erfaringer

Våre kunders erfaring med boligalarm

Les andre kunders erfaringer og omtaler av våre produkter og tjenester før du bestemmer deg

 

 

Alarmbransjens mest fornøyde kunder

Verisure har de mest fornøyde boligalarmkundene for syvende år på rad, ifølge Norsk Kundebarometer.

Hvert år måler Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI kundetilfredshet og kundelojalitet blant norske forbrukere, og Verisure går helt til topps i boligalarmbransjen i 2020.

– Å vinne boligalarmkategorien for syvende år på rad er helt fantastisk. Kundetilfredshet er viktig for oss, så dette er et kvalitetsstempel vi er veldig stolte av. Tusen takk til alle kundene for tilliten dere viser oss, og gratulerer til alle ansatte som igjen bidrar til de fantastiske resultatene, sier Espen Øverås, avdelingssjef for kundesenteret i Verisure Norge.

LES FLERE UTMERKELSER

Verisure vinnger Norsk Kundebarometer

Våre kunder anbefaler Verisure

Våre kunder anbefaler Verisure

Snekker-Otto anbefaler alarm fra Verisure

Som håndverker er Otto Robsahm opptatt av både kvalitet og sikkerhet, og han gambler ikke med sikkerheten på hjemmebane. – Med døgnovervåket boligalarm fra Verisure føler jeg meg trygg – både når jeg er hjemme og ute på Team Otto oppdrag, sier snekker-Otto.

Våre kunder anbefaler Verisure

Takker brannalarmen for at alt gikk bra

Da Daniella (12) skulle «steke» en baguette i mikrobølgeovnen, gikk det galt. Firebarnsmor Andrea takker brannalarmen for at alle kom seg trygt ut og at hjelpen nådde raskt frem.

Våre kunder anbefaler Verisure

Når marerittet blir virkelighet

Thomas og Caroline havnet midt i alle foreldres verste mareritt, da deres 15 måneder gamle sønn fikk krampeanfall. Her deler de sin historie.

Våre fornøyde kunder deler sine erfaringer med alarm

Våre fornøyde kunder deler sine erfaringer med alarm

Slukket brannen og reddet leieboerens liv

Da det begynte å brenne i hybelen, fikk huseier Roar umiddelbart beskjed via de seriekoblede røykvarslerne. Heldigvis klarte han å slukke brannen raskt og redde ut leieboeren.

Våre fornøyde kunder deler sine erfaringer med alarm

Brannalarmen reddet huset

Da ungdommene i huset skulle fritere vårruller i en kjele, gikk det galt. – Jeg tør nesten ikke tenke på hva konsekvensene kunne blitt om vi ikke hadde hatt overvåket brannalarm, sier stefar Harald Thorbjørnsen.

Våre fornøyde kunder deler sine erfaringer med alarm

Restaurant-tyv tatt på fersken

Da innbruddstyven brøt seg inn på Sydøst Restaurant & Bar i Bodø, gikk alarmen og både vekter og politi kom på noen minutter. Tyven ble tatt på fersken med en flaske whisky i hånden.