Sikre leiligheten din mot innbrudd,
brann og vannlekkasje

Alarm sikrer hjem og familie mot brann og innbrudd

Alarm til leilighet

Uansett om du leier eller eier en leilighet er et alarmsystem en god investering. Med leilighetsalarm reduserer du risikoen for å oppleve innbrudd, og du får rask hjelp ved brann eller vannlekkasje.

Leilighetsalarm og alarmskilt på vinduer og dørervirker prevantivt på innbrudd, og får som regel tyvene til å gå forbi. Skulle noen likevel prøve å prøve å bryte seg inn, oppdages innbruddsforsøket raskt med sjokksensorer. Alarmsignaler sendes da umiddelbart til alarmstasjonen som handler raskt for å tilkalle vekter og varsle politiet. Trygt, ikke sant?

Innbruddsrammet leilighet
Brann i blokk

Oftere brann i boligblokker enn eneboliger

Selv om bare 17 % av befolkningen bor i boligblokker, sto de for nesten en tredel av boligbrannene i Norge i fjor. 42 % av brannhendelsene var i eneboliger. Til sammen sto altså enebolig og boligblokk for nesten tre av fire boligbranner.

 

Kilde:
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap / Brannstatistikk 2018.

Å bo i leilighet har nå blitt enda sikrere

Leilighetsalarmen kan inneholde både innbrudds- og brannsikring, og den er alltid tilkoblet Verisures alarmstasjon. Skulle noe skje, iverksetter vi raskt riktig tiltak. Du kan også holde et øye med hjemmet ditt med Verisure-appen på mobilen din, uansett hvor du er.

Med brannsikringen får du røykvarslere som er overvåket døgnet rundt. Skulle en brann oppstå kan våre alarmoperatører kommunisere direkte inn i leiligheten din, varsle deg på mobiltelefon og raskt kontakte nødetater, selv om ingen er hjemme.

Leilighetsalarmen kan alltid utvides med flere sikre og smarte produkter. Hva som er riktig for deg, avhenger av størrelsen på hjemmet ditt, planløsningen og hvilke behov du har. Ved å svare på noen raske spørsmål i testen vår, kan du få et prisoverslag.

Alarmstasjon overvåker alarmsystemet døgnet rundt

Våre kunder anbefaler alarm i leilighet