Verisure logo
 
smart hjem

Smartkamera gjør hverdagen enklere

Av
Verisure Norge
Barn i gang oppdages av smartkamera

Med Verisure Smartkamera har det blitt enklere enn noensinne å ha kontroll over når barna kommer hjem fra skole eller trening.

Dame mottar mobilvarsel fra alarmsystem

Vår nye tjeneste gjør at du kan følge med på alt som skjer i hjemmet ditt via smarttelefonen. Med skolestart rett rundt hjørnet og full innfart i arbeidshverdagen, er det ikke alltid like lett å holde styr på når barna har kommet seg hjem fra skolen. Vårt smartkamera gjør at du lett kan ta kontroll over dette og være trygg på at barna har kommet hjem.

 

Se hva som foregår når du ikke er hjemme

De trådløse Smartkameraene er en populær funksjon blant barnefamilier. Du kan plassere de rundt omkring i huset og styre hvert kamera via Verisures app. Du kan ta bilder med mobilen og se alt som skulle foregå når du ikke er hjemme, i tillegg kan du stille inn kameraet til å ta bilder når du ønsker, for eksempel hver gang døren åpnes. Vårt Smartkamera er perfekt for deg som ønsker med sikkerhet å vite at alt er som det skal være i hjemmet mens du er på jobb.

Styr boligalarmen med mobilen

Verisure har alarmbransjens mest fornøyde kunder og vi tilbyr tjenester som er skapt for å gjøre ditt familieliv enklere. Derfor har vi gjort det slik at du kan koble alarmen til telefonen din via appen vår, da kan du få varsler om når barna kommer hjem, slå alarmen av og på, få melding om brannalarmen går og kontrollere inneklima - uansett hvor du befinner deg.

Les også: Slik vet du at barna er trygt hjemme

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER