Bedre innetemperatur og luftfuktighet med temperatursensor

Temperatursensorer måler innetemperatur og luftfuktighet, slik at du får bedre kontroll over inneklimaet hjemme.

Smarte fukt- og temperaturmålere i stue for bedre inneklima

Riktig temperatur og luftfuktighet er viktig for både helsa vår og boligen. Øk trivselen og tryggheten hjemme med temperaturmålere.

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Overvåk innetemperatur og luftfuktighet i app og på Mine Sider

Via Verisure-appen og Mine Sider får du en enkel oversikt over innetemperatur og luftfuktighet.

App gir oversikt over temperatur og luftfuktighet

Sjekk temperaturen og luftfuktigheten i appen

Du finner temperaturmåling og luftfuktighetsmåling både i Verisure-appen, på Mine Sider og i Verisure Portal. Oversikten viser alle produkter som måler temperatur og luftfuktighet og hvilket rom de befinner seg i.

Smarte klimavarsler i appen

Motta varsler ved for høy eller lav temperatur og luftfuktighet

Les mer om hvordan du enkelt kan opprette temperaturvarsler og fuktighetsvarsler i Verisure-appen. Ved å stille inn ønsket nivå i appen, får du varsler dersom temperaturen eller luftfuktigheten går over eller faller under nivået du registrerte.

Smartklimasensor overvåker luftfuktighet og temperatur på kjøkken

Klimasensor måler temperatur og luftfuktighet

Den trådløse klimasensoren gir deg oversikt over temperatur og luftfuktighet inne i boligen din.

Det er viktig å være klar over at både for tørr og for fuktig luft kan være skadelig for både boligen og helsa. Med klimasensoren installert, får du en god oversikt over både innetemperatur og relativ luftfuktighet i boligen. Det er viktig å kunne justere inneklimaet for å forhindre forekmost av mugg, midd og bakterier.

Det anbefales en relativ luftfuktighet mellom 40% og 60%.

Klimasensoren måler temperaturer mellom -20°C og 75°C, og kan installeres både ute og inne.

Temperaturmåler i røykvarsleren

I tillegg til å oppdage røyk, vil våre røykvarslere måle både temperatur og luftfuktighet i rommene der de er installert.

Røykvarslere er viktige for brannsikkerheten, og vi anbefaler at du installerer én i alle soverom, i tillegg til én i hver etasje. Utover brannvarsling, så måler Verisures røykvarslere innetemperatur og luftfuktighet. Alarmen vil også utløses dersom varmen stiger raskt, noe som kan indikere brann.

Røykvarsler og par overvåker varme og luftfuktighet

Person sjekker inneklimaet på desktop

Hvordan fungerer temperaturmålerne?

Temperatur og luftfuktighet måles kontinuerlige i løpet av døgnet, og informasjonen sendes videre til Mine Sider og Verisure-appen én gang i timen.

I appen og på Mine Sider kan du se hva temperaturen og luftfuktighet var ved siste måling og når siste måling fant sted. Du har også tilgang på en graf som viser temperaturer og luftfuktighet lenger tilbake i tid.

Ønsker du informasjon oftere enn dette, kan du trykke på "Oppdater" knappen på Mine Sider. Da vil du få opp nåværende temperatur og luftfuktighet i boligen din.

Dersom alarmsystemet ikke er koblet til bredbånd, men i stedet er tilkoblet GSM, sendes det oppdateringer hver 6. time.

Smarte temperatursensorer i hele boligen

Dersom det er for varmt eller for kaldt inne, kan det føre til ubehag. Siden flere av Verisures produkter har innebygde temperatursensorer, kan du enkelt overvåke temperaturen slik at du kan justere varmen ved behov.

Sirene i gang med innebygd termometer

Sirene med innbygget termometer

Sirenen har innebygget termometer som måler temperaturen i rommet den står i. Dersom varmen stiger kraftig, vil sirenen reagere på temperaturen og utløse alarmen.

Verisure portal måler temperatur og luftfuktighet

verisure portal måler temperatur og fuktighet

Verisure Portal måler temperaturen og luftfuktigheten der den står. I tillegg vil du få en oversikt over alle temperatur- og luftfuktighetssensorer som er koblet til alarmsystemet ditt.

Verisure voice i gang

Temperaturmåler i Verisure Voice

Verisure Voice, vår tale- og lytteenhet som lar deg snakke direkte med alarmoperatørene når alarmen utløses, kommer også med temperaturmåler.

Full kontroll over inneklima på hytta, uansett hvor du er

Mange hytteeiere bekymrer seg for kulde og fryste rør på hytta. Med Verisure alarm får du bedre kontroll over inneklima som temperatur og luftfuktighet, uten at du trenger å være tilstede. Kobler du varmeovnene dine til smartkontakter, kan du også skru de av og på i Verisure-appen og få en smartere strømstyring.

Smart temperaturmåling på hytta