Reduser strømforbruket med smart strømstyring

Smartkontakter med app gir deg smart strømstyring, som kan hjelpe deg å redusere strømforbruket.

PC koblet til Smartkontakt

Ved å automatisere lys og varme, kan du effektivisere strømbruken din og spare strømutgifter.
TA TESTEN - FÅ TILBUD

 
Kvinne styrer strømmen med app

Enkle og smarte strømsparetips

Et enkelt strømsparetips er å investere i smarte stikkontakter som kan styres via en app.

  • Senk temperaturen i boligen. For hver grad du senker temperaturen, sparer du ca. 5% av oppvarmingskostnaden. Med en Smartkontakt koblet til varmeovnen, kan du skru den av og på med et tastetrykk på mobilen.
  • Bytt halogen- og glødepærer til spare- eller LED-pærer. Et LED-lys bruker 4-5 ganger mindre strøm enn halogenpærer. Med Smartkontakt og Verisure App kan du tidsinnstille belysningen.
  • Slå av apparater i dvalemodus. I appen kan du med et tastetrykk skru av apparater som ikke er i bruk.
  • Ikke ha på unødvendig varme når du er bortreist eller i rom du ikke bruker. Ved hjelp av appen kan du sjekke temperaturen i boligen og skru av og på panelovnene ved behov.
  • Skru av belysningen i rom du ikke bruker. Verisure-appen og smartkontakten gjør at du kan skru av og på belysningen, uansett hvor du er.

God strømkontroll med smartkontakt og app

Via Verisure-appen kan du tidsinnstille når elektriske apparater skal slå seg av og på. Smartkontakten kutter strømmen helt og gir deg god strømkontroll.

Ønsker du nytraktet kaffe om morgenen, kan du automatisere når maskinen skal skru seg på i Verisure-appen. Da får du alltid nytraktet kaffe til ønsket tid.

I tillegg kan du skru av og på elektriske apparater manuelt i appen. Da kuttes strømmen til apparatet, som slutter å trekke unødvendig med strøm.

Kaffetrakter koblet til Smartkontakt
Styr varmen med smart stikkontakt

Smart strømsparing med smart oppvarming

Ved å koble ovnene dine til smartkontakter, kan du slå de av og på i appen. Det gir smartere kontroll over oppvarmingen, og slik kan du spare på strømmen.

Oppvarming av boligen trekker mye strøm. Med en Smartkontakt koblet til Verisure App, kan du effektivisere oppvarmingen av boligen din. Appen gjør det mulig å tidsinnstille når ovnene skal skru seg av og på. Da trenger ikke varmen stå på hele natten, men allikevel kan du ha en god temperatur på soverommet når du våkner om morgenen.

Har du installert Verisures røykvarslere og Klimasensor blir temperaturen i boligen din målt kontinuerlig. Sjekk temperaturen i appen og skru av eller på ovnen etter behov.

Belysning med fjernstyrt strømstyring

Lys trenger ikke å stå på hele døgnet, spesielt ikke i ubrukte rom. Med Smartkontakt og Verisure App får du fjernstyrt belysningen din, samtidig som du sparer strøm.

Smartkontakter og appen gir deg full kontroll over lampene hjemme. Da kan du tidsinnstille når lysene skal slå seg av og på, eller manuelt skru lampene av og på, uansett hvor du befinner deg.

Appen gir en enkel og god oversikt over hvilke lamper som er av- og påslått.

Smart belysning
Kaffetrakter i standby

Unngå at apparater i standby trekker strøm

Elektriske apparater i stanby trekker mye strøm. 10 apparater i standbymodus kan stå for opptil 40 kWh i året.

En effektiv måte å stoppe dette uønskede strømforbruket på, er ved bruk av  Smartkontakt koblet til Verisure App. Da kan du med ett tastetrykk slå av og på små elektriske apparater og stoppe unødvendig bruk av strøm.

I tillegg til å spare på strømmen, gjør du hjemmet ditt mer brannsikkert. Har du glemt å skru av kaffetrakteren, kan du gjøre det via Verisure-appen, uansett hvor du er.

Hvordan spare strøm med smartkontakt?

Bruk Smartkontakten og Verisure-appen til å spare strøm.

Hjemmekontor koblet til smartkontakt

Automatiser hjemmekontoret

Det er ikke noe poeng i at hjemmekontoret trekker strøm etter endt arbeidsdag. Automatiser PC og annet til å slå seg av og på automatisk med Smartkontakt og app.

Smartknapper i app

Fjernstyr lys, varme og elektronikk

Du kan lett opprette smartknapper i appen. Da kan du med ett tastetrykk skru av eller på flere lamper, panelovner eller andre småelektriske apparater samtidig.

Robotstøvsuger koblet til smartkontakt

Tidsinnstill robotstøvsugeren

Robotstøvsugere er kommet for å bli. Men med tidsinnstilling i Verisure-appen kan du sørge for at robotstøvsugeren kun lader om natten når strømmen er billigst.