sos

Nå føler jeg meg trygg om natten

Av
Verisure Norge
Nattsikringspanel med SOS alarm ved sengen

En kvinne som virkelig har kjent frykt for innbrudd tett på kroppen er 68 år gamle Elisabeth Grønneberg, kjent fra blant annet "Sofa" på NRK. Hun bor alene i en leilighet som er en del av et større boligkompleks for seniorer. ­

Elisabeth Grønneberg prater med reporter

I fjor opplevde den spreke pensjonisten og hennes naboer alle eldres mareritt: en av leilighetene i komplekset ble endevendt av tyver. Verdifulle og uerstattelige gjenstander for titusenvis av kroner er borte for alltid.

- Jeg følte meg ikke trygg om natten, og måtte faktisk se under sengen hver kveld før jeg la meg, sier Grønneberg.

Følte seg utrygg

68-åringen opplevde hendelsen som så traumatisk at hun ikke lenger klarte å føle seg trygg i eget hjem. Også barna til Elisabeth var bekymret, noe som gjorde at Elisabeth bare så en løsning; å installere en boligalarm. Valget endte på boligalarm med Nattsikringspanel fra Verisure.

 

- Jeg bor i første etasje, midt i byen, og opplevde flere ganger skygger som lusket utenfor. Etter å ha installert alarmen føler jeg meg mye tryggere. Nå vet jeg at tyver ikke har vært i leiligheten når jeg er borte, samtidig som jeg enkelt kan skru på alarmen når jeg legger meg om kvelden, sier Grønneberg og kommer med følgende oppfordring:

- Alle bør få alarm. Jeg sover bedre om natten og har det bedre når jeg er borte.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER