Verisure leverer tjenester for et smart hjem også gjennom gode samarbeidspartnere

Samarbeid om fremtiden

Sammen gjør vi hjemmet ditt smartere!

Våre samarbeidspartnere

Velkommen inn - Huseierens Landsforbund

Gjensidige

Gjensidige er et av Nordens ledende skadeforsikringsselskaper – og det eneste som deler overskuddet med kundene. Kundeutbyttet formidles gjennom Gjensidigestiftelsen, selskapets største eier.

 

I tillegg til forsikring får du gode løsninger innen pensjon, sparing og bank hos Gjensidige. Gjensidige Bank er en raskt voksende og tilbyr noen av markedets beste renter både på lån og innskudd.

Velkommen inn - Huseierens Landsforbund

Huseiernes Landsforbund

Huseiernes Landsforbund er en landsomfattende
interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere. HL ivaretar huseiernes lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser.

Forbundet yter juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning til medlemmene.

Gjennom verdifulle rabattavtaler sparer medlemmene betydelig mer enn kontingenten på forsikring, boliglån, internett/telefoni, boligalarm, varmepumper, teknisk kontroll av boligen, rørleggertjenester, fyringsolje, strøm, boligsalg, taksering, med mer.

TrioVing - Norges ledende leverandør av lås og beslag

TrioVing

TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m.m for sikring og styring av dører, porter og vinduer.


Vårt landsdekkende nett av forhandlere og låsesmeder sørger for profesjonell rådgivning, installasjon og service. Vi yter også utstrakt prosjekteringsbistand overfor byggherrer, arkitekter og entreprenører, både i forbindelse med nybygg og rehabilitering.

Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader.   


TrioVing er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og tilhørende produkter, med formål å dekke sluttbrukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Sikkerhet gjennom mennesker - Securitas AS

Securitas AS


Panasonic - varme- og kjøledrift

Panasonic

Med over 30 års erfaring og eksport til mer enn 120 land over hele verden, inntar Panasonic en ledende posisjon som leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg. Takket være et fleksibelt nettverk av produksjons- forsknings- og utviklingsanlegg, kan Panasonic utvikle ny teknologi og innovative produkter som globalt flytter grensene for klimasystemer.

Panasonics organisasjon fortsetter å vokse for å kunne tilby sine produkter over hele verden.


Panasonic er også ledende som innovatør av teknologi for et bedre inneklima, med mer enn 91 539 patentsøknader. Det er vårt mål å fortsette å ligge i forkant ved hjelp av nye innovasjoner.

I samarbeid med mange av våre partnere arbeider vi i et bredt felt på flere områder som for eksempel hjem, husholdning og forretningsliv for å oppnå en globalt bedre verden ved å bidra med miljøvern og andre aktiviteter, både i B2C- og B2B-forretninger.

Velkommen til det smarte tilkoblede hjemmet

01.04

Verisure FAQ

Verisure er det nye navnet på Securitas Directs boligalarm. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid, kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Oppkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt tilbud.

Stadig flere produkter og tjenester for hjemmet blir utformet slik at du kan styre og ha kontroll på dem på avstand, for eksempel via mobilen. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Vi tilbyr tjenester innen innbrudd, brannalarm, energi, lås, klima og SOS. Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behagelig.

Ta kontakt med vår salgsavdeling på 06010 eller bestill et uforpliktende tilbud ved å fylle ut skjemaet her på nettsiden, så hjelper vi deg med et system som passer nettopp deg og din bolig.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 216 - Norsk Kundebarometer
Best i bransjen for 4. år på rad

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Best i test - TV2 Hjelper deg

Mobile Institute har kåret Verisure til vinner av Internet of Things (IoT) Enterprise of the Year.