Verisure leverer tjenester for et smart hjem også gjennom gode samarbeidspartnere

Tilbud og medlemsfordeler

Sammen gjør vi hjemmet ditt smartere!

Verisure samarbeidspartnere

Vinner av prisen for årets sikkerhetsselskap 2017

Gjensidige

Gjensidige er et av Nordens ledende skadeforsikringsselskaper – og det eneste som deler overskuddet med kundene. Kundeutbyttet formidles gjennom Gjensidigestiftelsen, selskapets største eier.

I tillegg til forsikring får du gode løsninger innen pensjon, sparing og bank hos Gjensidige. Gjensidige Bank er en raskt voksende og tilbyr noen av markedets beste renter både på lån og innskudd.

Les mer på gjensidige.no

Vinner av prisen for årets IoT virksomhet 2017

Huseiernes Landsforbund

Huseiernes Landsforbund er en landsomfattende
interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere. HL ivaretar huseiernes lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser.

Forbundet yter juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning til medlemmene.

Gjennom verdifulle rabattavtaler sparer medlemmene betydelig mer enn kontingenten på forsikring, boliglån, internett/telefoni, boligalarm, varmepumper, teknisk kontroll av boligen, rørleggertjenester, fyringsolje, strøm, boligsalg, taksering, med mer.

Les mer om Huseiernes Landsforbund

Norges mest fornøyde og lojale boligalarmkunder de siste fire årene

Trio Ving

TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m.m for sikring og styring av dører, porter og vinduer.

Vårt landsdekkende nett av forhandlere og låsesmeder sørger for profesjonell rådgivning, installasjon og service. Vi yter også utstrakt prosjekteringsbistand overfor byggherrer, arkitekter og entreprenører, både i forbindelse med nybygg og rehabilitering.

Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader.

TrioVing er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og tilhørende produkter, med formål å dekke sluttbrukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Les mer om TrioVing

Medlemstilbud på boligalarm for Huseiernes Landsforbund

Er du medlem av Huseiernes Landsforbund?

 

Da får du med en ekstra røykvarsler (verdi kr 1490,–) ved kjøp av Boligalarmpakke med minimum to røykvarslere. Du får også gratis juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning. Ikke medlem ennå? Vi hjelper deg med innmelding! 

Vinner av prisen for årets sikkerhetsselskap 2017

Panasonic

Med over 30 års erfaring og eksport til mer enn 120 land over hele verden, inntar Panasonic en ledende posisjon som leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg. Takket være et fleksibelt nettverk av produksjons- forsknings- og utviklingsanlegg, kan Panasonic utvikle ny teknologi og innovative produkter som globalt flytter grensene for klimasystemer.

Panasonics organisasjon fortsetter å vokse for å kunne tilby sine produkter over hele verden.

Panasonic er også ledende som innovatør av teknologi for et bedre inneklima, med mer enn 91 539 patentsøknader. Det er vårt mål å fortsette å ligge i forkant ved hjelp av nye innovasjoner.

I samarbeid med mange av våre partnere arbeider vi i et bredt felt på flere områder som for eksempel hjem, husholdning og forretningsliv for å oppnå en globalt bedre verden ved å bidra med miljøvern og andre aktiviteter, både i B2C- og B2B-forretninger.

Les mer om Panasonics varmepumper!

Vinner av prisen for årets IoT virksomhet 2017

Securitas

Securitas har vært i Norge siden 1929 og er Norges eldste og verdens største sikkerhetsselskap. Med små og store kunder over hele landet tar vi et helhetlig ansvar for å sikre våre kunder og deres verdier.

Vår visjon er "Vi tar alltid ansvar for din trygghet". Derfor jobber vi hele tiden for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhetsløsningene. Hver dag, døgnet rundt, beskytter vi mennesker, arbeidsplasser og samfunn.

Les mer tjenestene til Securitas

Norges mest fornøyde og lojale boligalarmkunder de siste fire årene

Norsk Caravan Club

Norsk Bobil og Caravan Club er Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med campingvogn eller bobil.

NBCC arbeider hver dag for en bedre campingopplevelse for våre medlemmer. Vi gir våre medlemmer sosiale opplevelser, inspirasjon, praktiske tips og råd, samt økonomiske medlemsgoder. Om du har campingvogn, bobil eller combicamp bryr vi oss ikke noe om, hos oss er alle velkomne! Det eneste vi bryr oss om er å gi deg som medlem en bedre campingopplevelse!

Les mer om Norsk bobil og varavan club