Tilbud og medlemsfordeler

Sammen gjør vi hjemmet ditt smartere!

Hus med alarm klistremerke

Vil du ha pristilbud alarm?

Du er et klikk nærmere din pris

Vis meg mitt resultat

Basert på denne sikkerhetstesten vil du få et estimat på en tjeneste som dekker dine behov for sikkerhet. For å gi deg et eksakt pristilbud tilpasset din bolig, vil vi kontakte deg på telefon.

Du forplikter deg ikke til å bestille et alarmsystem ved å legge inn din kontaktinformasjon.

Ved å klikke på knappen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Hvilken type bolig har du?

Fortsett
Du må gjøre et valg

2. Primærbolig eller fritidsbolig?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

3. Hvor bor du?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

4. Hvilken type adkomst har boligen?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

5. Hvor godt opplyst er boligen din?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

6. Hvor mange kvadratmeter er boligen din på?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

7. Hva er postnummeret til boligen din?

Fortsett Tilbake
Feltet kan ikke stå tomt

8. Hvor stor del av dagen er boligen din uten oppsyn?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

9. Har du eller noen av naboene dine opplevd innbrudd?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

10. Er du allerede kunde hos Verisure Securitas Direct?

Fortsett Tilbake
Du må gjøre et valg

Verisure samarbeidspartnere

Gjensidige fordel

If

If er Nordens ledende forsikringsselskap med kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Baltikum.

Med 6800 dyktige medarbeidere vil de sikre at deres kunder, til enhver tid, er riktig forsikret og hjelpe når noe skjer. Det skal lønne seg å være kunde i If, og de er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og godt ivaretatt.

If er kåret til Norges beste kundeservice innen forsikring 3 år på rad, og har som mål å være en enkel leverandør for deg.

Du får blant annet maks 10% bonustap ved skade på din bil, og om du har null skyld får du null bonustap ved parkeringsskader. Dette er noe av det du vil oppleve som kunde hos If.

Les mer om If

Huseierenes landsforbund fordel

Huseiernes Landsforbund

Huseiernes Landsforbund er en landsomfattende
interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere. HL ivaretar huseiernes lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser.

Forbundet yter juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning til medlemmene.

Gjennom verdifulle rabattavtaler sparer medlemmene betydelig mer enn kontingenten på forsikring, boliglån, internett/telefoni, boligalarm, varmepumper, teknisk kontroll av boligen, rørleggertjenester, fyringsolje, strøm, boligsalg, taksering, med mer.

Les mer om Huseiernes Landsforbund

Trio Ving fordel

Trio Ving

TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m.m for sikring og styring av dører, porter og vinduer.

Vårt landsdekkende nett av forhandlere og låsesmeder sørger for profesjonell rådgivning, installasjon og service. Vi yter også utstrakt prosjekteringsbistand overfor byggherrer, arkitekter og entreprenører, både i forbindelse med nybygg og rehabilitering.

Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader.

TrioVing er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og tilhørende produkter, med formål å dekke sluttbrukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Les mer om TrioVing

Medlemstilbud på røykvarsler for Huseiernes Landsforbund

Er du medlem av Huseiernes Landsforbund? 

Da får du med en ekstra røykvarsler (verdi kr 1490,–) ved kjøp av Boligalarmpakke med minimum to røykvarslere. Du får også gratis juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning. Ikke medlem ennå? Vi hjelper deg med innmelding!

Panasonic samarbeid

Panasonic

Med over 30 års erfaring og eksport til mer enn 120 land over hele verden, inntar Panasonic en ledende posisjon som leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg.

 Takket være et fleksibelt nettverk av produksjons- forsknings- og utviklingsanlegg, kan Panasonic utvikle ny teknologi og innovative produkter som globalt flytter grensene for klimasystemer.

Panasonics organisasjon fortsetter å vokse for å kunne tilby sine produkter over hele verden.

Panasonic er også ledende som innovatør av teknologi for et bedre inneklima, med mer enn 91 539 patentsøknader. Det er vårt mål å fortsette å ligge i forkant ved hjelp av nye innovasjoner.

I samarbeid med mange av våre partnere arbeider vi i et bredt felt på flere områder som for eksempel hjem, husholdning og forretningsliv for å oppnå en globalt bedre verden ved å bidra med miljøvern og andre aktiviteter, både i B2C- og B2B-forretninger.

Les mer om Panasonics varmepumper

Securitas samarbeid

Securitas

Securitas har vært i Norge siden 1929 og er Norges eldste og verdens største sikkerhetsselskap. Med små og store kunder over hele landet tar vi et helhetlig ansvar for å sikre våre kunder og deres verdier.

Vår visjon er "Vi tar alltid ansvar for din trygghet". Derfor jobber vi hele tiden for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhetsløsningene. Hver dag, døgnet rundt, beskytter vi mennesker, arbeidsplasser og samfunn.

Les mer tjenestene til Securitas

Norsk Caravan club samarbeid

Norsk Caravan Club

Norsk Bobil og Caravan Club er Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med campingvogn eller bobil.

NBCC arbeider hver dag for en bedre campingopplevelse for våre medlemmer. Vi gir våre medlemmer sosiale opplevelser, inspirasjon, praktiske tips og råd, samt økonomiske medlemsgoder. Om du har campingvogn, bobil eller combicamp bryr vi oss ikke noe om, hos oss er alle velkomne! Det eneste vi bryr oss om er å gi deg som medlem en bedre campingopplevelse!

Les mer om Norsk bobil og varavan club