Brann

Våkner barnet ditt av brannalarmen?

Brannalarm med stemmevarsling vekker barn mer effektivt

I 2017 gjorde forskere fra University of Dundee en undersøkelse med barn og brannalarmer. Undersøkelsen viste at mer enn 80 prosent av barn mellom to og 13 år ikke våknet da alarmen gikk. Undersøkelsen involverte mer enn 500 britiske testfamilier og brannmannskap fra den lokale brannstasjonen.

Røykvarslere med både sirene og stemme redder liv

En av konklusjonene fra undersøkelse var at røykvarslere ikke bare skal ha sirene, men også bør tale, og da gjerne med kvinnelig stemme. Denne stemmefunksjonen får du ikke med tradisjonelle røykvarslere, og det kan få katastrofale følger hvis der oppstår brann om natten når hele familien ligger og sover trygt.

Derfor anbefaler Verisure brannalarmer med overvåking, som kobles sammen med resten av alarmsystemet og som sender et alarmsignal til døgnbemannet alarmsentralen ved aktivert alarm.

En kombinasjon av stemme og sirene er best

Verisures røykvarslere kombinerer sirener med en stemme, så alle i familien har best mulige forutsetninger for å våkne ved røykutvikling. Hvis alarmen går, vil den varsle med å si “Brannalarm”. Da Verisures røykvarslere er seriekoblet, vil alle alarmene i hjemmet aktiveres samtidig, og de andre alarmene vil da si “Brannalarm i annet rom”.

Ved utløst alarm, vil Verisures alarmsentral ta direkte kontakt med boligen via Verisure Voice tale- og lytteenhet, og på den måten guide deg og familien trygt ut av hjemmet. 

Tilbud på Verisure brannalarm for Huseiernes Landsforbund medlemmer

Få med ekstra røykvarsler

Nå får også alle medlemmer av Huseierne med en ekstra røykvarsler til en verdi av kr 1490,– kroner ved kjøp av Verisure boligalarm. Du får også juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning med på kjøpet.

Med Verisure får du et profesjonelt alarmsystem med umiddelbar varsling og rask hjelp.

FOLG BLOGGEN PÅ

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

RELATERTE ARTIKLER

KATEGORIER

Jeg vil ha et pristilbud på alarm

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg tilbake med et uforpliktende tilbud

Verisure logo horisontal

Drammensveien 211, 0281 Oslo

Kundeservice: 21 49 44 44

Alarmstasjon: 06010

kundeservice@verisure.no