Verisure logo
 
nyheter

Verisures alarmstasjon blir TV-serie

Av
Glenn Støldal
Alarmstasjonen tv-serie

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer på Verisures alarmstasjon når alarmen går, og hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner. Serien har premiere på TV-kanalen MAX mandag 17. februar.

Alarmoperatør fra TV-serien Alarmstasjonen

Verisures alarmstasjon i Oslo er den største i Norge og blant Europas mest moderne. Den er bemannet med alarmoperatører som overvåker nærmere en kvart million bolig- og bedriftsalarmer over hele landet døgnet rundt, året rundt.

Operatørene har en travel hverdag og aksjonerer på omtrent én million hendelser årlig. Alt fra spørsmål om batteriskifte og bytte av passord til branntilløp, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner. I mange tilfeller kan liv og store verdier stå på spill.

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer når alarmen går i en bolig eller bedrift. Med utgangspunkt i Verisures alarmstasjon i Oslo får man se hvordan både store og små oppdrag og utfordringer håndteres av alarmoperatørene; inkludert skarpe alarmer der både Securitas-vektere og nødetater rykker ut. Via vekterne får vi se hva som skjer på stedet der alarmen er utløst og hvordan kundene opplever brann, innbrudd og andre nødsituasjoner.

I «Alarmstasjonen» blir seerne også bedre kjent med menneskene som jobber som alarmoperatører og vektere. I serien får vi blant annet se hva som skjer på alarmstasjonen når alarmoperatør Abbas bidrar til at en innbruddstyv blir tatt på fersken, når Markus og Emil må håndtere en bombetrussel og når Roy André mottar en brannalarm og ikke får tak i kunden.

Vekterutrykning i TV-serien Alarmstasjonen

Seerne får også se hva som skjer når utrykningsvekter Jeanette finner en innbruddstyv som gjemmer seg i et bedriftslokale, samt når utrykningsvekter Lars er først på stedet når innbruddsalarmen går i en enebolig.

– Denne TV-serien er en unik mulighet for oss til å vise frem den livsviktige jobben som gjøres på Verisures alarmstasjon og de dyktige menneskene som gjør den. Vi håper også at denne serien er med på å øke den generelle bevisstheten rundt viktigheten av alarm for både boliger og bedrifter, sier Robert Engen, Operations Director i Verisure Norge.

– Vi har vært heldige å få tilgang til et av Norges mest spennende arbeidsmiljøer, og vi gleder oss til å dele dette med seerne, sier Vegard Nøss, programsjef for MAX i Discovery Networks.

Premiere mandag 17. februar på MAX. Sendes mandag til torsdag klokken 21.30. Totalt 21 episoder.

 

Alarmstasjonen logo

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER